els secrets de can portabella

Creació d'un joc de pistes per a nens. La història es centra en un suposat tresor, amagat a l'actual parc de Can Portabella de Sant Andreu, on al segle XIX hi havia una de les moltes fàbriques tèxtils d'aquest barri obrer de Barcelona. El projecte en si constistia en el muntatge de tot el joc, des de planificar el recorregut, passant pel disseny de les pistes, etiquetes personalitzades i el logotip del joc, fins a la creació dels saquets de tela estampades, que simbolitzarien el tresor en forma de bosses de diners, que adquirien els participants un cop finalitzat el joc.

Mapes del joc

Mapa Il·lustrat en perspectiva isomètrica que ens situa al parc de Can Portabella. Posteriorment, els nens descobririen en una de les pistes un paper acetat (transparent) que sobreposat al primer mapa de color es podria veure traçat un trajecte que portaria al destí final.

LES PISTES

Es trobaven distribuïdes per diferents parts del mapa i els seus missatges estaven ocults en diferents estils i tècniques fàcilment desxifrables pels nens.

El TRESOR

La recompensa pels participants un cop finalitzat el joc eren unes bosses de tela personalitzades amb la inicial del nom de cadascú, estampades amb pintura tèxtil, a partir d'una planxa gravada de linòleum. A dins, hi havia monedes de xocolata i llaminadures, el que més agrada als nens!