Qui som?

Cave Canem és una expressió que prové del llatí i significa "Compte amb el gos", una frase que alerta i avisa al convidat que ens visita i que alhora ens representa com a amants dels animals.

Nosaltres som una parella jove de dissenyadors que compartim l'amor, tant sigui en la vida personal com en la nostra vocació. Un amor que va sorgir l'any 2015 quan ens vàrem trobar en la Universitat, on la Kàtia Garcia que estudiava Disseny Audiovisual i en Gerard Forner que feia Disseny Gràfic, vam decidir començar junts una història i posteriorment un projecte professional que ja vèiem des d'un inici que podíem combinar.

Actualment, tot i el poc temps que portem actius, tenim la sort de poder mostrar alguns dels treballs que hem fet junts o per separat. Projectes que engloben multitud d'estils, tècniques i metodologies, ja que ens agrada experimentar, provar coses noves i no deixar d'aprendre mai.  

Us convidem a visitar el nostre espai web, a donar una ullada als projectes que hem realitzat i a que us poseu en contacte amb nosaltres per qualsevol cosa que necessiteu.

Gràcies i molt amor per tots!!